onze bands

Golden hour collective

Deze vier muzikanten hebben ruime ervaring in het verzorgen van muzikaal entertainment voor recepties, conferenties en andere evenementen. Met hun unieke stijl brengen ze de ideale soundtrack voor uw speciale gelegenheid. Ze vertolken nummers van artiesten als Lost Frequencies, Ed Sheeran, en Robin Schulz, en nog veel meer!  Deze 'feel good songs' zorgen voor de perfecte soundtrack op uw feest.

Music for weddings duo

Rustig op de achtergrond brengt zangeres Annelien de mooiste love-songs van vroeger en nu. Pianist Jan begeleid en speelt tussendoor een instrumentaal pianonummer.
Verzoeknummers zijn steeds welkom. 

Mojeaux

Liever een échte full power partyband?

Met een repertoire dat bestaat uit de grootste hits van toen en nu, van rock tot pop en van soul tot vette dance-beats, weet Mojeaux elk publiek te bekoren.
De band bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdiend op diverse podia en festivals, en die hun passie voor muziek graag met jou delen.

Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of festival,
Mojeaux past zich moeiteloos aan, en zorgt voor een feest dat je nog lang zal bijblijven!

Play My Song

Laat je gasten de sfeer bepalen door verzoeknummers aan te vragen bij onze 3 muzikanten. Creëer samen met jullie gasten een unieke symfonie van liefde en herinneringen op jullie speciale dag!

DJ

Music for Weddings dj Jan draait de hedendaagse hits afgewisseld met de grootste klassiekers. Pop, rock, disco, dance, RnB, ... Alle genres passeren de revue. 

Mae Black

Begeleid op piano en gitaar brengt Mae Black meerstemmige akoestische covers van vroeger tot nu. Ze voorzien hun covers van een verrassend
‘Mae Black sausje’ door ze in een nieuwe versie te brengen of door meerdere nummers samen te gieten in een medley. De muziek van Mae Black is sfeervol, herkenbaar en nodigt uit om mee te zingen en zelfs te dansen.